Reclamații și returnarea bunurilor

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră. Prin urmare, vom extinde perioada de returnare a bunurilor la 60 de zile. In cazul în care bunurile nu întrunesc așteptările dumneavoastră, pur și simplu ni le puteți trimite înapoi iar noi va vom restitui contravaloarea sumei in contul dumneavoastra!

Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la livrarea acestora, la adresa de e-mail contact@amurgromania.ro atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat. Din acel moment ne vom ocupa noi de tot.

PROCEDURA ÎN CAZUL RETURNĂRII BUNURILOR

Comanda nu a îndeplinit așteptările? Sau doriți să returnați doar o parte a comenzii? Nu disperați, bunurile ni le puteți returna în termen de 60 de zile de data primirii. Este destul să le trimiteți înapoi în ambalajul original intact și nedeteriorat, împreună cu informațiile necesare, în conformitate cu termenii și condițiile de retrage din contract, cât și numărul comenzii. În detaliile comenzii de la profilul dvs., puteți descărca un formular de reclamație pentru returnarea bunurilor, completați-l și pur și simplu expediați-l împreuna cu bunurile pe care doriți să le returnați.

Suma plătită v-o transferăm înapoi în contul dvs., este de ajuns doar să ne comunicați numărul dvs. de cont bancar.Suma echivalentă plății produselor reclamate/ retu rnate, v-o transferăm în contul specificat de dvs. în termen de maxim 7 zile lucrătoare din momentul în care noi am intrat în posesia returului. Menționăm că returnarea sumei achitate se va face în momentul în care coletul este primit la depozitul nostru din Satu Mare.

Vă rugăm să trimiteți bunurile dumneavoastră complet împachetate într-un ambalaj solid, pentru a preveni deteriorarea, la următoarea adresă:

Adresa - Parcul Industrial Sud, Parcela 16 Satu Mare, Romania - 440247

Nume - AmurgRomania.ro

De îndată ce mărfurile ajung înapoi la noi, vă vom restitui suma plătită în contul dumneavoastră.

PROCEDURA DE DEPUNERE A CERERII PENTRU RETUR

Există o problemă cu comanda dumneavoastră? Nu este nicio problema, procedura de reclamație nu este complicată sau de lungă durată. Este suficient să ne trimiteți imediat un e-mail la contact@amurgromania.ro cu datele menționate mai jos.